rok gradnje do 1. veljače

FOTO U POS-ovom naselju u Hrašćici započinje uređenje 4 komforna stana za liječnike - evo kako izgledaju

Objavljeno: 12.12.2017. 14:16

Zadnja izmjena: 12.12.2017. 14:41

Foto: Luka Šalamun

Danas je u POS-ovoj zgradi u ulici Vjekoslava Cerovečkog na broju 13 započelo uređenje 4 velika i komforna stana površine ukupne veličine 430 četvornih metara, koji bi trebali biti dovršeni do 1. veljače.

Kako je izjavio gradonačelnik Ivan Čehok pri svečanom otvaranju radova, u ove će se stanove uložiti 380 tisuća kuna, ali bi se s tim uloženim novcem dobili stanovi vrijedni preko 3 milijuna kuna.

- Oni će biti dani Bolnici za privlačenje liječnika i liječničkih obitelji i ne samo liječničkih, jer će sami odlučiti kome bi ti stanovi pripali. S obzirom da je riječ o POS-ovom projektu, tu postoje mogućnosti davanja u najam, tu postoje određeni pravilnici i cijene, a onda bi Grad - te županija kao osnivač - s bolnicom dogovorili kako bi se plaćala najamnina Gradskim stanovima. - izjavio je Čehok.

Kako je objasnio ravnatelj Gradskih stanova (JUGS) Zoran Svetec, stanovi su veličine od 105 do 111 kvadratnih metara, trosobni su, imaju hobby sobu i pripadajuću garažu. Nakon uređenja ova 4 stana trebalo bi se srediti još njih 8. Mi smo ih, naravno, pogledali i fotkali, pa možete dobiti i približan dojam kako će izgledati kad se za nepuna tri mjeseca dovrše. Vjerujemo da će budućim stanarima unutra uistinu biti udobno.

 

Komentari