nakon pritužbi građana

FOTO Uređeno dječje igralište u Donjem Kućanu, slijedi i postavljanje ograde

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 19.11.2018. 13:31

Zadnja izmjena: 19.11.2018. 15:09

Foto: Dario Jurčević

Gradonačelnik Ivan Čehok danas je obišao obnovljeno dječje igralište pokraj osnovne škole u Donjem Kućanu. Podsjetimo, nedavno smo izvještavali o navedenom vrtiću nakon što je jedno dijete palo u nezaštićeni šaht pokraj vrtića, a događaj je za sobom 'povukao' i općenito lošu situaciju po pitanju opremljenosti i dotrajalosti vrtićke zgrade i igrališta.

Prema riječima, gradonačelnika Čehoka, ove godine počelo se s obnovom svih dječjih igrališta i u roku dvije godine trebalo bi se obnoviti sve. Kako je rekao gradonačelnik, ove godine obnovilo se 15 igrališta i iako je Kućan bio na redu tek pred kraj godine, s obzirom na pritužbe građana i dotrajalosti igrališta, s obnovm se krenulo ranije, a najavljeno je i postavljeno ograde pošto je vrtić blizu pruge.

- Stalno ističem da nam je potrebna suradnja s građanima jer ne možemo u svakom trenutku znati gdje trebaju nova igrala. Tamo gdje nam se građani jave, mi ćemo to nastojati napraviti prije roka, samo molim za strpljenje jer ćemo do proljeća ili jeseni obnoviti sva igrališta - rekao je Čehok i dodao kako će u suradnji  sa stručnjacima dogovoriti hoće li se ovdje dograditi ili obnoviti vrtić.

 

Komentari