vrijedno priznanje

Foto - Gradonačelnik Bosilj dobitnik nagrade Svjetskog kongresa poduzetnika

Objavljeno: 09.12.2023. 09:49

Zadnja izmjena: 09.12.2023. 10:19

Na Svjetskom kongresu poduzetnika održanom od 6. do 9. prosinca u Dubrovniku, zamjenik varaždinskog gradonačelnika Miroslav Marković preuzeo je internacionalnu nagradu i priznanje "Globallocal" u kategoriji najboljih lokalnih zajednica za kreiranje dobrog ambijenta za razvoj poduzetništva na području srednje i jugoistočne Europe, koju je osvojio gradonačelnik Grada Varaždina Neven Bosilj.
 
Tu prestižnu nagradu Bosilj je osvojio u konkurenciji 102 kandidata iz 7 zemalja srednje i jugoistočne Europe temeljem jednoglasne odluke Međunarodnog komiteta za dodjelu nagrada i priznanja "Globallocal", priopćili su iz Grada Varaždina.

Dodaju da je cilj dodjele te nagrade odati javno priznanje i široj javnosti skrenuti pažnju na posebno uspješne lokalne i regionalne zajednice te javne institucije koje originalnim rješenjima i kreativnim mjerama unaprjeđenja ambijenta značajno doprinose ubrzanijem i održivom razvoju poduzetništva.

 Ta se nagrada dodjeljuje u više kategorija, a ovogodišnja nagrada dodijeljena je Varaždinu zahvaljujući pozitivnim rezultatima ostvarenima tijekom mandata Bosilja u razdoblju od 2021. do 2023. godine, navode još iz Grada.

Komentari