GNK Dinamo i NK Čevo humanitarno za oboljelog osmogodišnjeg Matea

Objavljeno: 22.04.2015. 15:03

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: V. Mihalić

U varaždinskoj Gradskoj vijećnici najavljena je humanitarna akcija za osmogodišnjem Matea Mavrića koji boluje od zloćudne novotvorine kosti lubanje i vrata.

Maleni Mateo trenutno je na liječenju u Njemačkoj, a za nastavak liječenja potrebno mu je 10 tisuća eura.

Organizator humanitarne akcije je Udruga oboljelih od leukemije i limfoma, a za osmogodišnjeg Matea odigrat će se humanitarna nogometna utakmica između NK Čevo i i GNK Dinamo iz Zagreba.

- Znamo da je danas vrlo teška situacija što se tiče financija, ali ovo je mali iznos koji može značiti jako puno, ako se akciji odazove velik broj ljudi čemu se nadamo - istaknuo je predsjednik udruge Emil Vibović.

Cijena ulaznice je 20 kuna, a utakmica će se odigrati u srijedu 29. travnja s početkom u 17 sati na stadionu NK Čevo u Podevčevu.

- Utakmicu će odigrati druga ekipa NK Dinamo iz Zagreba, a pomogao nam je i Županijski nogometni savez. Oni su nam osigurali suce. Želja nam je da se mali Mateo oporavi i ozdravi da na jednoj od sljedećih utakmica može izvesti prvi udarac loptom u dresu Dinama kojg smo posebno za njega napravili - istaknuoj je Stanko Lazar, povjerenik GNK Dinamo za ovu regiju, dodavši kako je Mateo vatreni navijač upravo Dinama te da će njegov dres nositi broj 8, koliko Mateo ima godina.

Ulaznice za humanitarnu nogometnu utakmicu moći će se kupiti na sam dan utakmice, ali i u pretprodaji, a sva prodajna mjesta bit će objavljena na web stranicama Udruge oboljelih od leukemije i limfoma.

Komentari