Grabanice: Zabava povodom dovršetka izgradnje prostora za druženje stanara

Piše: S.S./eVz

Objavljeno: 16.05.2015. 08:48

Zadnja izmjena: 25.03.2016. 12:49

Stanari naselja Grabanice u Jalkovečkoj ulici u Varaždinu pozivaju svoje susjede ali i žitelje grada Varaždina na vrlo neobičan događaj - svečanost povodom dovršetka izgradnje prostora za besplatno korištenje stanara, koji su opremili sjenicom s velikim stolom i klupama, zidanim roštiljem, a okoliš uredili zasadivši 200 tuja i javora te uredivši veliko dječje igralište.

U okruženju naselja Grabanice nalazi se pet stambenih zgrada s velikim parkirališnim prostorom, a naselje ima stotinjak stanova u kojima živi petstotinjak ljudi.

Povodom svečanosti otvorenja navedenog prostora, u subotu 16. svibnja. u 10 sati na navedenom će prostoru nastupiti zagrebački glazbenik Emil Vostrel, varaždinski Plesni studio TAKT, Varaždinske mažoretkinje, etno pjevač Mirko Švenda Žiga i Tamburaški sastav Taliri, a posjetitelji će biti počašćeni s 500-tinjak porcija roštilja i pićem.

Osobita je želja organizatora da se na svečanosti okupi što veći broj ljudi kako bi se na taj način potaknulo međusobno druženje koje je u proteklim godinama sve rijeđe radi upotrebe moderne tehnologije, kompjutora i mobitela.

Vrijedno je istaknuti kako će na ovom nesvakidašnjem zabavnom događanju biti nazočni predstavnici ustanove za Djecu bez roditelja, varaždijnskog Društva naša djeca, Vatrogasaca te predstavnici medija, a organizatori zahvaljuju na pomoći gradu Varaždinu, Gospodarskoj školi, kao i brojnim tvrtkama i pojedincima koji su im na bilo koji način pomogli.

Komentari