"Iako je situacija zbog pandemije koronavirusa uvelike drukčija od one na koju smo navikli, a neke aktivnosti su smanjenog obujma, uređenje komunalne infrastrukture se ne zaustavlja", poručuju iz Grada Novog Marofa...

Naime, na području Novog Marofa u ovoj godini završen je investicijski ciklus asfaltiranja cesta vrijedan čak 2,8 milijuna kuna.

– Vrijednost investicije od 2,8 milijuna kuna je značajna cifra koja nam je omogućila puno lokacija i dionica koje smo uredili. Ove godine smo završili taj projekt asfaltiranja, no to ne znači da je s radovima gotovo. To je zapravo prošlogodišnji ugovor koji se rastegnuo i na ovu godinu, ali sad smo ga završili i krećemo s pripremanjem i asfaltiranjem novih cesta – pojasnio je gradonačelnik Novog Marofa Siniša Jenkač.

Gradonačelnik je naglasio da je u ovogodišnjem paketu asfaltiranja milijun i pol kuna utrošeno na održavanje, a ostatak na proširenje cesta ili na nove ceste.

– Sada, u ovogodišnjem novom ugovoru nastavljamo s pojačanim održavanjem nerazvrstanih cesta na području Novog Marofa. Sve one ceste koje smo dogovorili s našim sugrađanima, a negdje su i oni participirali, to ćemo odraditi u novom ugovoru – najavio je Jenkač istaknuvši da uređenje komunalne infrastrukture nikad ne završava te da se radovi nastavljaju i ove godine.

 

Ključne riječi: ceste, Jenkač, novi marof, Novi Marof,

Komentari

30.04.2020. 08:44h Zadnja izmjena: 30.04.2020. 08:51