povodom uskrsa

Grad Varaždin podjelio 500 uskrsnih paketa varaždinskim umirovljenicima

Objavljeno: 30.03.2021. 14:56

Zadnja izmjena: 30.03.2021. 14:59

Grad Varaždin zajedno sa Zakladom solidarnosti Grada Varaždina i Udrugom umirovljenika Grada Varaždina organizirao je u utorak podjelu 500 uskrsnih paketa varaždinskim umirovljenicima.

Pakete sa šunkom i ostalim prigodnim prehrambenim artiklima Udruga umirovljenika će podijeliti najpotrebitijim članovima po svojim podružnicama. Početku podjele prisustvovao je i gradonačelnik Ivan Čehok.

- U dogovoru s Udrugom umirovljenika došli smo do spoznaje da mnogo umirovljenika ove godine neće moći van zbog „lockdowna“ pa neće moći sami nabaviti potrebne namirnice za Uskrs. Sami su proširi krug onih kojima i inače svake godine uz Uskrs darujemo paket. Teže pokretni umirovljenici ili oni koji ne izlaze van iz zdravstvenih razloga ne trebaju sada brinuti jer će dobiti paket. To je oko 60 posto ukupnog članstva Udruge umirovljenika koja je najbolja organizacija u Varaždinu. – pohvalio je gradonačelnik rad udruge dodavši da se u paketima kojima će se razveseliti umirovljenike nalazi „i slanoga, i slasnoga i slatkoga“.

 

Komentari