izvijestili iz grada

Grad Varaždin: Ukinuli smo nadzorni odbor tržnice, novci idu za ljetovanje umirovljenika

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 16.06.2021. 12:43

Zadnja izmjena: 16.06.2021. 12:44

Varaždinski umirovljenici moći će povoljno ljetovati na Rabu, a to će biti plaćeno sredstvima koje je Gradska tržnica do sada trošila za naknade članova Nadzornog odbora - izvijestili su iz Grada Varaždina.

Tu je inicijativu gradonačelnik Grada Varaždina Neven Bosilj obrazložio Predragu Ciglaru, direktoru Gradske tržnice Varaždin.

- Do sada se za rad članova nadzornog odbora tržnice izdvajalo mjesečno 10.500 kuna, odnosno godišnje 126.000 kuna. Nadzorni odbor je ukinut odlukom gradonačelnika na današnjoj skupštini društva, pa će se osloboditi novac za kupnju tri stambene montažne kućice. One će biti smještene na Rabu koje će također pružati umirovljenicima logističku podršku u vidu pripreme obroka, osiguranju priključaka na struju i vodu te ostalih potrebnih organizacijskih detalja vezanim za boravak umirovljenika na ljetovanju - poručuju iz Grada Varaždina.

Gradonačelnik Neven Bosilj već je naložio da se odmah počne pripremati taj projekt, pa će uskoro biti objavljena informacija kada će prvi umirovljenici ljetovati na Rabu

Komentari