evo odgovora

GDJE JE ZAPELO? Čehok potvrdio da bi dogradnja VI. OŠ trebala biti završena do proljeća iduće godine

Prilikom posjeta varaždinskoj VI. osnovnoj školi na prvi dan nastave, gradonačelniku Čehoku postavljeno je pitanje o dogradnji škole koja je najavljena u ožujku ove godine i koja je trebala krenuti za vrijeme ljetnih školskih praznika.
Objavljeno: 03.09.2018. 13:36

Zadnja izmjena: 03.09.2018. 15:02

Prilikom posjeta varaždinskoj VI. osnovnoj školi na prvi dan nastave, gradonačelniku Čehoku postavljeno je pitanje o dogradnji škole koja je najavljena u ožujku ove godine i koja je trebala krenuti za vrijeme ljetnih školskih praznika. S radovima se još nije počelo, a evo i gradonačelnikova obrazloženja. 

- Na Vladi je u petak bila odluka za kreditiranje i raspisan je natječaj no bilo je problema s javnom nabavom. Međutim, dobili smo odobrenje i ove godine ćemo krenuti s radovima koji neće remetiti redovnu nastavu. Iduća školska godina sigurno će biti u novoj dvorani, a nadam se da će sve biti gotovo do proljeća sljedeće godine - odgovorio je Čehok

Podsjetimo, dogradnja VI. OŠ obuhvaćala bi gradnju nove sportske dvorane, učionice za informatiku, kemiju i biologiju te veću blagovaonicu i novu knjižnicu, radi se o dogradnji od 2 tisuće metara kvadratnih. 

 

Komentari