Najavljena racionalizacija

Gradska tržnica, Vartop i Aquacity pripojit će se Parkovima, evo detalja

Gradonačelnik Neven Bosilj i predsjednica Gradskog vijeća Zdravka Grđan na današnoj su konferenciji za medije predstavili dnevni red nadolazeće sjednice Gradskog vijeća, nakojoj će jedna od točka biti pripajanje gradskih tvrtka Parkovima...
Objavljeno: 21.03.2022. 12:25

Zadnja izmjena: 26.03.2022. 08:32

Kako je danas najavljeno, gradske tvrtke Vartop, Aquacity i Gradska tržnica pripojit će se Parkovima, a razlog tome je, kako je rekao gradonačelnik Neven Bosilj, racionalizacija poslovanja.

Gradonačelnik Neven Bosilj i predsjednica Gradskog vijeća Zdravka Grđan na današnoj su konferenciji za medije predstavili dnevni red nadolazeće sjednice Gradskog vijeća, a jedna od točaka dnevnog reda odnosit će se na prijedlog odluke o pripajanju trgovačkih društava budući da su sve navedne tvrtke, kao i Parkovi, u 100-postotnom vlasništvu Grada Varaždina.

- Idemo jednostavnijem upravljanju, jednom direktoru, jednom računovodstvu. Nitko neće izgubiti osobnost, svi će postati radne jedinice ili podružnice. Parkovi će imati radnu jedinicu Groblje, Aerodrom, Tržnica, Toplinska energija. Razmišljamo o tome jer je neprirodno da nam je prijevoz u Čistoći. Aquacity je bio spreman za gašenje, ali nismo ga ugasili jer smo sanirali sve milijunske gubitke i nebuloze, ali ako ih ukidamo i prebacujemo Gradu moramo plaćati PDV, što je skupo. Sve ide pod jednu kapu - rekao je.

Komentari