zaiskrilo u novom marofu

Ravić: 'Nakon izbora tko nam s igralištem j**be mater!' Jenkač: 'Što mudracu nije jasno?!'

Objavljeno: 27.06.2017. 13:24

Zadnja izmjena: 27.06.2017. 13:34

Foto: Facebook

Danas se statusom na Facebooku oglasio novomarofski gradski vijećnik Laburista Boris Ravić, prozvavši gradsku vlast da nije ispoštovala rok za završetak obnove i proširenja igrališta u centru grada.

S obzirom da je njegov status na Facebooku prilično slikovit, zamolili smo ga da nam pojasni na što je točno mislio. Ravić tako ističe da je rok za završetak bio 20. lipnja, a da se u posljednja četiri tjedna vlast nije pomaknula s mjesta, zbog čega smatra da je sve bilo u svrhu predizborne kampanje.

- Lokalni izbori su prošli, dakle 'ko nam je** mater – eksplicitan je Ravić koji kaže da mu je početni entuzijazam „uhljeba iz gradskog komunalnog poduzeća“ djelovao kao scena iz western filmova „kada osuđenici na smrt sami sebi kopaju grobove prije nego ih objese ili upucaju“, zbog čega mu sve nije ni bilo obečavajuće.

>>Jenkač: Nakon gotovo 40 godina sada uređujemo i sportski park u Novom Marofu

Nadalje navodi da igralište da igralište nije standardnih dimenzija i da teren visi, također da koševi nisu standardnih dimenzija i „još manje ispravne visine“, unatoč čemu su se, kako kaže – „ipak nadali kakvom-takvom igralištu do ljeta“. Navodi i da su ugovornim troškovnikom predviđene i linije košarkaškog igrališta, zaštitna mreža koja razdvaja košarkaški i malonogometni teren, itd., za što je sve je Grad izdvojio 160 tisuća kuna.

Za komentar smo pitali gradonačelnika Novog Marofa Sinišu Jenkača, koji je sve nazvao bedastoćama: „Nakon 40 godina napokon se uređuje sportski park u Novom Marofu, a sada su se našli neki mudraci“, kaže Jenkač, „kojima ne znam što nije jasno. Bili su dani grada, igralište se još koristi, dečki igraju turnnire... Uložili smo 250 tisuća kuna, sve je još u tijeku i ruglo ćemo nakon 40 godina, naglašavam, pretvoriti u nešto lijepo!“, bio je kratak Jenkač.

Status i fotografije koje je objavio Ravić:

Komentari