Stižu dječja igrala

Gradu Lepoglavi odobrena sredstva za nabavku dječjih igrala u iznosu 136.000 kuna

Objavljeno: 20.07.2018. 10:46

Zadnja izmjena: 20.07.2018. 10:54

U prostorijama Ministarstva mora, prometa i infrastrukture u Zagrebu, 17. srpnja, odobrena su sredstva za prijavljene projekte na javni poziv „Poboljšanje materijalnih uvjeta u dječjim vrtićima“ među kojima je i Grad Lepoglava u vrijednosti 136.000 kuna.

Gradu Lepoglavi su odobrena sredstva za prijavljene projekte na javni poziv „Poboljšanje materijalnih uvjeta u dječjim vrtićima“ za nabavku dječjih igrala u vrijednosti 136.046 kuna što čini 70% potrebnih sredstava za realizaciju projekta, a ostalih 30% osigurat će Grad Lepoglava.

- Ovo je već 11 program za koji smo dobili potpore u okviru javnih poziva koja su raspisala resorna ministarstva. Njihova je ukupna vrijednost nešto manja od 10 milijuna kuna. To govori o našoj spremnosti i znanju da definiramo potrebe te da osiguramo sredstva za provedbu programa kojima ćemo te potrebe zadovoljiti. Pri tome veliku pažnju pridajemo potrebama djece i njihovih obitelji kao što je to u ovom slučaju – istaknuo je gradonačelnik Marijan Škvarić koji je potpisao ugovor o dodijeli sredstava.

Svečanosti potpisivanja ugovora prisustvovali su ministrica za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, Nada Murganić i ministar rada i mirovinskog sustava, Marko Pavić.

Komentari