nagađanja se obistinila

eTV Habijan smijenjen – evo tko je novi član Upravnog vijeća OB Varaždin

Objavljeno: 17.01.2017. 13:31

Zadnja izmjena: 17.01.2017. 15:26

Foto: Fotografija Facebook

Župan Varaždinske županije je, kao što se i očekivalo, danas donio Rješenje kojim se razrješuje dužnosti dosadašnjeg člana Upravnog vijeća Opće bolnice Varaždin Damira Habijana te se iz redova osnivača u Upravno vijeće imenuje mr. sc. Zouheir Bitar, dr. med., iz Novog Marofa, stoji u priopćenju Varaždinske županije.

Župan Štromar je pojasnio razloge razrješenja dosadašnjeg i imenovanja novog člana Upravnog vijeća.

- Do razrješenja je došlo na temelju prijedloga predsjednika Upravnog vijeća Opće bolnice Varaždin Zorana Šanteka. Naime, dosadašnji član na sjednici održanoj dana 16. siječnja 2017. godine nije glasao za postupak sukladno Zakonu o ustanovama i Zakonu o zdravstvenoj zaštiti, s ciljem i svrhom da se utvrdi osnovanost i odgovornost za razloge koji su u predmetnom postupku utvrđeni u odnosu na postupanje ravnateljice Sanje Zember, dr. med. – istaknuo je župan Štromar.

>>eTV | POZADINA AFERE: 6 ključnih stvari o slučaju ravnateljice varaždinske bolnice Sanje Zember

Zouheir Bitar umirovljeni je fizioterapeut iz Novog Marofa, suprug Drage Bitar, bivše predsjednice novomarofskog HNS-a i aktualne gradske vijećnice. Zoran Šantek predsjednik je novomarofskog HNS-a te donedavno direktor gradskog komunalnog poduzeća.

Povezani eTV sadržaj:

 

 

Komentari