Poslali pismo

Habuš i Hižak od premijera Oreškovića traže pomoć u rješavanju bala

Objavljeno: 25.03.2016. 16:35

Zadnja izmjena: 25.03.2016. 16:43

Foto: Arhiva

Gradonačelnik Grada Varaždina Goran Habuš i predsjednik Povjerenstva za praćenje problematike baliranog miješanog komunalnog otpada Mladen Hižak poslali su na adrese najodgovornijih dužnosnika Republike Hrvatske pismo u kojem traže njihovu pomoć u rješavanju problema financiranja sanacije odlagališta bala u Brezju.

Pismo je upućeno na adrese premijera i potpredsjednike Vlade, predsjedniku Hrvatskog sabora,  predsjednicima pojedinih saborskih odbora te predsjednicima svih Klubova zastupnika.

O toj inicijativi koja je pokrenuta na zadnjem sastanku Povjerenstva za praćenje problematike baliranog miješanog komunalnog otpada osnovanog od strane Gradskog vijeća Grada Varaždina obaviješten je i ministar zaštite okoliša i prirode Slaven Dobrović.

Od najodgovornijih predstavnika države gradonačelnik i članovi povjerenstva  traže da se svatko u svom djelokrugu i nadležnosti uključi u rješavanje tog problema te da se u što skorijem roku donese konačna odluka o sufinanciranju sanacije odlagališta u Brezju koja će stajati više od 115 milijuna kuna.

Komentari