nastavlja se prepiska

Habuš u odgovoru Avaru i Buniću izrazio 'radost' što podupiru zaduženje Grada za rješavanje problema Brezja

Objavljeno: 28.10.2016. 17:04

Foto: Arhiva

U nastavku prepiske između, s jedne strane, varaždinskih vijećnika Željka Bunića i Zlatana Avara i, s druge strane, gradonačelnika Gorana Habuša, ovaj posljednji je odaslao medijima svoje priopćenje u kojemu izražava "radost" što oni nisu protiv zaduženja Grada za financiranje zbrinjavanje bala iako su glasali protiv.

>>Bunić i Avar najavljuju da će i oni poslati upit Ministarstvu financija, makar se onda morali ispričati

Istu takvu radost Habušu pričinjava i Bunić-Avarovo traženje da se koncesija izvede u integralnom obliku, na zakonit način i bez konzultiranja sumnjivih eksperata. Gradonačelnik se ujedno nada da ova dvojica kritički raspoloženih vijećnika neće ishoditi nekakvu novu ovrhu nad Gradom kao što su svojedobno ishodili nad JUGS-om. Habuša jedino "ne raduje" to što njih dvojica više neće biti dežurni kritičari, te poziva da svi zajedno počnu raditi na dobrobiti građana, bez blaćenja i neargumentiranog prozivanja.

- Nevjerojatno je da pojedini političari, zbog vlastitog probitka, pod patronatom pojedinih interesnih skupina, uporno rade na štetu Grada Varaždina. - stoji na kraju Habuševog priopćenja iz kojega se ne da iščitati tko su točno "pojedini političari".

Komentari