HAK dodijelio priznanja Policijskoj upravi varaždinskoj

Piše: IT/eVaraždin

Objavljeno: 03.06.2015. 13:54

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: PU varaždinska

Na svečanoj sjednici Skupštine Hrvatskog autokluba u ponedjeljak su uručena priznanja Policijskoj upravi varaždinskoj i Postaji prometne policije Varaždin za postignute rezultate na prometnoj preventivi i unapređivanju sigurnosti cestovnog prometa.

Nagrade i priznanja preuzeli su Darko Jurčec, načelnik PU varaždinske i Rade Sitar, načelnik Postaje prometne policije Varaždin.

- Čelništvo Hrvatskog autokluba prepoznalo je dugogodišnja nastojanja Policijske uprave varaždinske u smislu podizanja razine prevencije u segmentu prometa, a posebno našu inicijativu za podršku u izgradnji prometnog poligona za pješake i bicikliste, kao i niz projekata i ideja kojima Policijska uprava varaždinska želi zaštititi svu populaciju koja sudjeluje u prometu -  istaknuo je prilikom preuzimanja priznanja načelnik Policijske uprave varaždinske Darko Jurčec.

Upravni odbor Hrvatskog autokluba na prijedlog Odbora za dodjelu priznanja Hrvatskog autokluba na svojoj je sjednici održanoj 8. svibnja jednoglasno odlučio da se priznanja Hrvatskog autokluba za 2014. godinu dodijele PU varaždinskoj zbog doprinosa izgradnje biciklističkog poligona u Varaždinu, namijenjenog djeci, te Postaji prometne policije Varaždin za postignute rezultate prilikom rada na prometnoj preventivi.

Komentari