šef hdz-a opet iznenađuje

Habijan za svoje zamjenike odabrao nestranačku kandidatkinju i kandidata?

Objavljeno: 14.02.2017. 11:55

Zadnja izmjena: 14.02.2017. 12:41

Foto: Valentina Bregović

Povodom Valentinova, danas je ispred stranke HDZ-a u Varaždinu, predsjednik stranke Damir Habijan izrezao i podijeljeno tortu u pratnji ostalih članova HDZ-a i zajednie žena "Katarina Zrinski", koje su ujedno i organizatorice događaja. 

Prilikom podjele torte predsjednik Damir Habijan iskoristo je priliku i približio se građanima povodom nadozazećih lokalnih izbora. Tom prilikom osvrnuo se na sutrašnju sjednicu i kazao: "Nismo protiv samo zato što smo u oporbi nego iz drugih vrlo jasnih razloga. Najviše sumnje i odluka se temelji na tome na mišljenju određene suspektne radnje u postupku koji je proveden vezano za provođenje konzultantskih usluga za uređenje navedenih sportskih igrališta." 

 

Predsjednik je još dodao: "Vrtići i djeca neće ispaštati, kako to u javnosti ističu gospodin Habuš i Kišić i ljudi koji pokušavaju skupit 13 ruku. To uopće nije istina. Ako pogledate sam zakon o proračunu, dakle nazovimo ga instit privremenog financiranja i recimo da imamo situaciju da imamo proračun, razklike nema. Dakle svi oni korisnici koji su dobili određena sredstva u prvom tromjesječju 2015., zapravo dobivat će ta sredstva i u ovoj godini. Apsolutno ne stoji da se neće održat određeni projekti, koje spominju, to ne stoji. Nemamo EU projekata pa prema tome nemo na čemu stajati. To je problem gospidina Habuša, koji nije uspio u ovih 5-6 godina, uzeti niti jedan euro iz EU fondova. Znači svi zaposlenici dobit će plaće, sve udruge  koje trebaju dobiti. I dodaje da je jedina šteta za nas, kod izglasavanje proračuna što Habuš, neće primiti plaću za ožujak, travanj i svibanj." 

Zanimljivo, predsjednik Habijan otkrio da će ići u koaliciju na lokalnim izborima sa, kako je rekao: "Nezavisnim Varaždinkama i Varaždincima!". Nije otkrio što to točno znači.

Komentari