Na Izbornoj skupštini

HNS Bednje izabrao novu predsjednicu

Objavljeno: 10.02.2019. 19:52

Zadnja izmjena: 10.02.2019. 19:54

Na Izbornoj skupštini HNS-a podružnice Bednja za predsjednicu izabrana je Marijana Čubaković. U petak gotovo četrdeset delegata izabralo je novo vodstvo podružnice.

Uz delegate na Izbornoj skupštini podršku novom vodstvu dali su gradonačelnik Lepoglave Marijan Škvarić, načelnik Maruševca Damir Šprem, načelnik Klenovnika Mladen Blaško te predsjednik HNS-a Varaždinske županije i kandidat na listi HNS-a za EU izbore Alen Leverić.

Veseli me što ću moći sa kolegicama i kolegama u predsjedništvu nastaviti započete projekte HNS-a kao i pokrenuti nove koji će prije svega biti usmjereni na mlade ali i sve ostale kako bi ostali živjeti u Bednji -izjavila je Marijana Čubaković predsjednica HNS-a Podružnice Bednja.

Prije svega želim čestitati predsjednici i svima izabranima te naglasiti da ste Vi danas u Bednji izabrali mlade i sposobne ljude koji će svojim novim vizijama i idejama bez pretjeranih ideologija raditi za svoju sredinu ne zanemarujući savjete iskusnih kolega, a jedan od njih je sigurno i Mirko Bistrović dugogodišnji načelnik Općine Bednja – istaknuo je Leverić.

Komentari