javno očitovanje

HNS će podržati proračun: Zbog vrtića u Hrašćici, napominju, ali i ovog stava...

"Birači su rekli svoje, a na novom gradonačelniku je sada da preko proračuna pokaže na koji način u idućoj godini planira voditi Varaždin", poručuju iz ove stranke...
Objavljeno: 10.12.2021. 08:32

Zadnja izmjena: 10.12.2021. 12:36

Foto: Arhiva

HNS Grada Varaždina pozdravlja uvrštenje projekta izgradnje dječjeg vrtića u Hraščici u prijedlog proračuna, zbog čega isti kao stranka podržavaju.

HNS-ovci poručuju da je riječ o projektu koji su inicirali upravo oni, te apeliraju na aktualnog gradonačelnika da se sva potrebna dokumentacija za taj projekt što prije izradi, kako bi se spremno dočekalo otvaranje natječaja odnosno prijava za financiranje.

- Svi naši sugrađani moraju imati jednake uvjete života bez obzira u kojem dijelu Varaždina žive. Izgradnja vrtića u Hraščici je imperativ i zato nam je u HNS-u drago što je naša dugogodišnja inicijativa sada uvrštena u proračun - kaže Igor Klopotan, novoizabrani predsjednik HNS-a Grada Varaždina.

'Birači su rekli svoje'

HNS-ovi ujedno imaju i svoj stav o podršci proračunu, odnosno smatraju da bi on trebao dobiti "zeleno svjetlo".

-Birači su rekli svoje, a na novom gradonačelniku je sada da preko proračuna pokaže na koji način u idućoj godini planira voditi Varaždin. Na temelju prijedloga proračuna i kasnijeg izvršavanja onoga na što se proračunom obvezao, svi zajedno ćemo moći donijeti zaključak je li SDP-ov gradonačelnik ono što je obećao i izvršio - zaključio je Klopotan.

Komentari