HNS na velikoj proslavi 1. svibnja u Trakošćanu

Piše: eVz

Objavljeno: 29.04.2015. 20:07

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Županijska organizacija HNS i ove godine priprema obilježavanje 1. svibnja u općinama i gradovima Varaždinske županije.

Središnja proslava održat će se i ove godine u Trakošćanu, u sklopu Prvog svibanjskog izleta u Trakošćan kojeg organizira Općina Bednja i Turistička zajednica općine Bednja.

Besplatnoj podjeli više od 2.000 porcija graha koja će trajati od 11 do 15 sati pridružit će se svojim dolaskom u 12 sati i predsjednik Središnjeg odbora HNS-a i Županijske organizacije Predrag Štromar.

Uz druženje u Trakošćanu, diljem županije podružnice HNS također organiziraju obilježavanje Praznika rada, a pridružit će im se i predsjednik ŽO HNS Predrag Štromar te potpredsjednici ŽO HNS Goran Habuš i Božica Makar.

Podružnica HNS Cestica organizira druženje u Gornjem Vratnu na prostoru "Gmajne", a Predrag Štromar će prisustvovati u vremenu od 10 do 11 sati.

Nakon toga u vremenu od 11 do 12 sati pridružit će se zajedničkoj proslavi koju organiziraju HNS, SDP i HSU u Lepoglavi na prostoru Gradskog parka.

Goran Habuš prisustvovat će tradicionalnoj proslavi koju organizira SDP na izletištu Drava u Varaždinu u vremenu od 10 sati, a nakon toga pridružit će se podjeli graha koju organizira Ogranak HNS Donji Kućan u Zelengaju s početkom u 14 sati.

Podružnica HNS u Svetom Đurđu prvosvibanjski praznik obilježit će u Luki Ludbreškoj s početkom u 14 sati, a prisustvovat će potpredsjednica ŽO HNS Božica Makar.

Član predsjedništva ŽO HNS Alen Leverić sudjelovat će na proslavi Praznika rada u Svibovcu Podravskom koja će se održati na igralištu NK Podravca s početkom u 14 sati.

Podružnica HNS Novi Marof obilježit će Praznik rada u nedjelju na izletištu „Lužec“ s početkom u 11 sati, a pridružit će ime se Predrag Štromar.

Županijska organizacija HNS-a poziva žitelje Varaždinske županije da im se pridruže u proslavama te im ujedno žele sretan Praznik rada!

 

Komentari