pitanja za saborskog zastupnika

HNS osvećuje Vlašića, tvrde: 'Sanja Zember duguje gradskoj tvrtki'

Objavljeno: 17.03.2017. 16:32

Zadnja izmjena: 17.03.2017. 16:34

Foto: Arhiva

Nakon što je župan Štromar podnio privatnu tužbu zbog klevete protiv načelnika Marijana Kostanjevca, Anđelko Stričak, HDZ-ov saborski zastupnik i predsjednik HDZ-a Varaždinske županije stao je u obranu viničkog načelnika, stoji u priopćenju HNS-a Varaždinske županije

Također, HNS u svom priopćenju ističe kako je prošlog tjedna Anđelko Stričak putem Facebook profila vrijeđao župana Štromara, te kako još nije objasnio svoju izjavu s prošle sjednice županijske Skupštine. On je, podsjeća HNS u svom priopćenju, govoreći o raspodjeli sredstava ministarstava rekao: 'Što se tiče sredstava Ministarstva regionalnog razvoja o njoj se nije raspravljalo, ako budete dobri budemo podijelili i vašim općinama'.

HNS u svom priopćenju traži od Anđelka Stričaka da objasni što to znači biti dobar po njegovim kriterijima i kriterijima Vlade HDZ-a i MOST-a. 

'Smiju li kandidati na izborima imati dugove?'

Uz sve navedeno, HNS u svom priopćenju postavlja pitanje Anđelku Stričaku da li smatra kako kandidati ili kandidatkinje za gradonačelnice/gradonačelnike, kao i zamjenice i zamjenike gradonačelnika, moraju podmiriti svoje dugove prije same kandidature?

U tom dijelu se HNS referira na nedavno plasiranu informaciju kako, prema njihovim riječima, kandidatkinja za zamjenicu gradonačelnika Varaždina, Sanja Zember, već tri godine uzastopno ima dugovanje prema tvrtki koja je u vlasništvu Grada Varaždina, no ne navodeći kojoj tvrtki.

Slijedom toga, HNS postavlja pitanje Anđelku Stričaku da li je bio upoznat sa spomenutim dugovanjima Sanje Zember prema komunalnoj tvrtki u vlasništvu Grada Varaždina te da li je, pitaju se, predlaganje Sanje Zember za zamjenicu gradonačelnika, koja ima dugovanje prema komunalnoj tvrtki u vlasništvu Grada Varaždina, još jedan od njegovih 'odgovora'' prema županu Predragu Štromaru?

Komentari