pitali smo...

Hoće li KK Cedevita igrati svoje utakmice u varaždinskoj Areni? Čehok vidi priliku za investicije

Objavljeno: 22.05.2018. 09:21

Zadnja izmjena: 22.05.2018. 09:55

Jedan od najjačih košarkaških klubova u Hrvatskoj, KK Cedevita navodno s Gradom Varaždinom pregovara o tome da sve svoje naredne utakmice igra u varaždinskoj Areni, pa smo o tome razgovarali s gradonačelnikom Ivanom Čehokom, upitavši ga i da li je to ujedno prilika za neke nove investicije.

S obzirom da je Atlantic Grupa glavni sponzor KK Cedevita, a njezin vlasnik Emil Tedeschi strastveni navijač, upitali smo gradonačelnika je li to ujedno i prilika za povezivanje s  jednom od najvećih hrvatskih grupacija za eventualne investicije?

- Gospodin Tedeschi javio mi se s idejom poslovne suradnje i najavili su da će ispitati mogućnosti i spremnost grada za igranje Cedevitinih europskih utakmica u Areni. Mi smo spremni dati na raspolaganje ono što je u nadležnosti Grada i željeli bismo da se s vremenom stvori jaka košarkaška ekipa u Varaždinu i da na taj način i Varaždin ima koristi od svega toga. Razgovori još traju, ali konkretne investicije još nismo dogovorili, no oni razmišljaju o marketinškim i poslovnim aktivnostima u gradu, a to pokazuje da je naš grad postao atraktivan za poslovne i sportske aktivnosti - rekao je Čehok 

Komentari