turizam kao tema

Ivanečki HDZ: Pričalo se da naš prijedlog 'košta', no sada nam je drago da se s njime krenulo

Objavljeno: 07.10.2022. 09:10

Zadnja izmjena: 07.10.2022. 09:15

Foto: Zdenko Đuras, predsjednik Gradskog vijeća Grada Ivanca

Da su na polju turizma u Gradu Ivancu potrebna brojna poboljšanja, potvrdio je i sam gradonačelnik, kažu u HDZ-u Grada Ivanca, iznoseći svoje opservacije.

Ne samo da se s time slaže Milorad Batinić, napominju, nego i sve druge opcije, zbog čega se na upravo na tu temu pojavljuju mnoga pitanja i prijedlozi od strane svih političkih opcija u gradu.

- Ponovno smo postavili pitanje da li se radi na brendiranju nekih od tradicijskih proizvoda našega kraja (tu opet nismo dobili odgovor), te kada će u prodaji biti dostupan suvenir Grada Ivanca (na tome se radi i bit ćemo pozvani na njegovu prezentaciju). U tom smo dijelu izrazili zadovoljstvo što se radi na otvaranju turističkog ureda u sklopu Turističkog centra, a što je bio jedan od naših prvih prijedloga ovog saziva Gradskog vijeća, još prošle godine. Tada su istaknulo da 'to košta', no očito se u međuvremenu tom problemu pristupilo ozbiljnije i on je, iz onoga što smo čuli, pred rješavanjem – pišu ivanečki članovi HDZ-a u priopćenju.

Brza cesta i prema Trakošćanu

Podsjetimo, ivanečki i bednjanski HDZ svojevremeno su izvjestili javnost kako se lobira, da se krak brze ceste produži i prema Trakošćanu, kako bi se turistička ponuda Grada Ivanca i Trakošćana objedinila. S time su se složile i neke druge opcije.

Komentari