čačić se plaće odrekao

Od plaće župana najveći iznosi išli za djecu bez roditelja - evo popisa potpora

Varaždinska županija objavila je popis pravnih i fizičkih osoba koje su u 2019. godini primile financijsku potporu iz fonda plaće župana, koje se Radimir Čačić dolaskom na dužnost odrekao...
Objavljeno: 13.02.2020. 09:58

Zadnja izmjena: 13.02.2020. 10:12

Foto: Fotografija je ilustrativna

Varaždinska županija objavila je popis pravnih i fizičkih osoba koje su u 2019. godini primile financijsku potporu iz fonda plaće župana, koje se Radimir Čačić dolaskom na dužnost odrekao.

Potpore se dodjeljuju odlukom župana u iznosu do 10 tisuća kuna za fizičke osobe, odnosno do 20 tisuća kuna za neprofitne pravne osobe, a namijenjene su za poticanje izvrsnosti, obrazovanju za deficitarna zanimanja, kulturu, umjetnost i druga područja koja su od interesa Županije. Potpore mogu primiti i umirovljenici, a sredstva mogu biti iskorištena i za različite druge socijalno solidarne potrebe.

U 2019. godini maksimalan iznos potpore (20 tisuća kuna) tako je primila Udruga udomitelja za djecu i mlade Varaždinske županije ZIPKA. Sportsko rekreacijska udruga Sudovčina primila je potporu od 16 tisuća kuna za dovršenje uređenja prostora športskog objekta, a 14.790 kuna utrošeno je za uskršnje darivanje djece pod udomiteljskom skrpi na području županije.

U nastavku donosimo objavljujemo popis svih pravnih i fizičkih osoba kojima je dodijeljena potpora:

Komentari