Ogranak HNS-a Jalkovec

Jalkovečki HNS-ovci očistili divlji deponij i igralište, pridružio se i Habuš

Objavljeno: 10.05.2016. 12:30

Zadnja izmjena: 10.05.2016. 14:30

Ogranak HNS-a Jalkovec podružnice Varaždin protekli je vikend organizirao akciju čišćenja divljeg deponija i dječjeg igrališta u Jalkovcu. Očišćeni su prostor i zelena površina u blizini nogometnog igrališta, kao i prostor dječjeg igrališta.

„Cilj nam je postići što čišće i uređenije naselje, a to je i među prioritetima svih mjesnih odbora. Nažalost, još uvijek nailazimo na divlje deponije smeća u neposrednoj blizini prostora koji svakodnevno koriste mještani Jalkovca. Drago mi je da smo ovom akcijom naš mjesni odbor učinili čišćim i sigurnijim za našu djecu i sugrađane“, rekao je predsjednik ogranka HNS-a Jalkovec Tomislav Martinuš.

Akciji su se pridružili i članovi Predsjedništva podružnice HNS-a Varaždin i predsjednik podružnice Goran Habuš, koji je tom prilikom rekao: „Ova akcija čišćenja odlična je ideja koju su inicirali stanovnici  Jalkovca, koji su sami željeli nešto učiniti kako bi svoj prostor za život učinili što ugodnijim. Rado sam se s ostalim članovima pridružio akciji jer smatram da je dobar primjer koji stvara posebnu klimu zajedništva i brige za našu sredinu.

Komentari