aktualac županijske skupštine

JAVNO PRIZNAO UZIMANJE NARKOTIKA Čačić: "Isusatiboga!"

Neuobičajeno javno priznanje dogodilo se prilikom rasprave koju je potaknuo drugi vijećnik Živog zida, Mladen Rogina, a riječ je o o nalazu o nepravilnostima u varaždinskoj Općoj bolnici...

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 06.02.2019. 10:52

Zadnja izmjena: 06.02.2019. 11:03

Županijski vijećnik Živog zida Marijan Dominko na današnjoj sjednici Županijske skupštine priznao je korištenje narkotika.

Neuobičajeno javno priznanje dogodilo se prilikom rasprave koju je potaknuo drugi vijećnik Živog zida, Mladen Rogina, a riječ je o o nalazu o nepravilnostima u varaždinskoj Općoj bolnici koje je Rogina nazvao „kriminalom“, zatraživši smjenu njezinog vodstva i upravnog vijeća. Jedna od utvrđenih nepravilnosti odnosi se, naime, na lošu evidenciju bolničkih narkotika.

- Čini mi se da je dio droga završio ovdje, jer vi župane stalno pričate kako je situacija ružičasta i bajna – rekao je Rogina.

- Narkotici?! Isusatiboga! Je li moguće da u ovoj dvorani ima ljudi koji koriste narkotike? Neka digne ruku tko je u svojem životu imao veze s drogama! – rekao je Čačić, na što je ruku podigao Marijan Dominko iz Živog zida.

- Hvala. Ovdje u ovoj dvorani neki uzimaju ili su uzimali droge. Čuli smo, to je gosodin Dominko – odgovorio je Čačić, dodavši kako on po tome „nije moderan“.

Komentari