najava

Jeste li znali da milijune vrijedna karavana luksuznih automobila u Varaždinu nije slučajnost?

Konkretno, radi se o eventu Pink Wing koji je okupio vlasnike 60-tak luksuznih automobila, a vozni park na ulicama Varaždina vrijedio je više od 30 milijuna eura...

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 22.06.2022. 08:12

Zadnja izmjena: 22.06.2022. 08:13

Direktorica Turističke zajednice Grada Varaždina Jelena Toth gostujući u eTV studiju otkrila je kako karavane luksuznih automobila koje su građani mogli vidjeti na ulicama nisu slučajnost već Grad Varaždin priprema nešto novo za sljedeću godinu.

Konkretno, radi se o eventu Pink Wing koji je okupio vlasnike 60-tak luksuznih automobila, a vozni park na ulicama Varaždina vrijedio je više od 30 milijuna eura.

- Poanta cijele priče je da smo im pokazali Varaždin i ono što Varaždin može ponuditi i željeli bismo sljedeće godine konkurirati kao jedan od gradova domaćina upravo takvoj manifestaciji što znači da će svi sudionici prenoćiti u Varaždinu tako da bi uz medijsku promociju dobili i povećanje turističkog prometa - rekla je Toth i dodala kako je Gradu Varaždinu posebno zanimljive automobilističke manifestacije.

Nevera u Varaždinu

Još jedan događaj koji je privukao posebnu medijsku pažnju je utrka Rimčeve Nevere i aviona na varaždinskom aerodromu o kojem su pisali svi nacionalni mediji.

- Bilo je tridesetak automobila koji su prošli kroz grad, ljudi su imali prilike vidjeti uživo Neveru te utrku. Ono što smo time dobili osim što smo povećali turistički promet u Varaždinu jer su sudionici spavali u gradu te trošili novac, imali smo iznimnu medijsku promociju jer nije bilo nacionalnog medija koji nije objavio utrku Neveru i aviona s naglaskom na Varaždin - rekla je Toth.

 

Komentari