prijedlog mreža osnovnih škola

Građani uključite se u savjetovanje o mrežama osnovnih škola i izrazite svoje mišljnje, prijedloge i potrebe

Objavljeno: 10.11.2017. 15:35

Zadnja izmjena: 10.11.2017. 15:50

U razdoblju od 10. studenog do 10. prosinca provodi se savjetovanje s javnošću povodom donošenja Prijedloga mreže osnovnih škola za područje Grada Varaždina stoga se mole građani da se uključe u savjetovanje, buduću da se to odnosi na vrlo važan segment našeg društva, a to su naša djeca. Kako to učiniti, pročitajte u nastavku.

Cilj provođenja savjetovanja s javnošću je upoznavanje građana s novim Prijedlogom mreže osnovnih škola za područje Grada Varaždina te prikupljanje mišljenja, primjedbi i prijedloga, kao i eventualno prihvaćanje zakonitih i stručno utemeljenih mišljenja, primjedbi i prijedloga.

O čemu se zapravo radi? Prijedlogom mreža osnovnih škola utvrđuju se nazivi sjedišta osnovnih škola sa svim njihovim objektima čiji je osnivač Grad, upisna područja te područja grada na kojima se može osnovati školska ustanova.

Materijali  i obrasci koji se odnose na savjetovanje kao i sam Nacrt prijedloga možete pročitati na ovom linku, a svoje prijedloge možete dostaviti putem obrasca koji se nalazi na web stranicama Grada i slati poštom na adresu: Grad Varaždin, Upravni odjel za društvene djelatnosti, P. Preradovića 10, Varaždin s naznakom „Mišljenja, primjedbe i prijedlozi na Prijedlog mreže osnovnih škola za područje Grada Varaždina ili na e-mail adresu: [email protected].

 

Komentari