PRIOPĆILI IZ GRADA

Još dvije tvrtke kupile su zemljište u Gospodarskoj zoni Brezje

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 02.04.2021. 11:03

Zadnja izmjena: 02.04.2021. 11:07

Kako su izvijestili iz Grada Varaždina, još dvije tvrtke kupile su zemljište u Gospodarskoj zoni Brezje na ulazu u grad.

Tvrtki TERRALOG d.o.o. iz Varaždina prodana je građevinska parcela ukupne površine 4460 m² po cijeni od 630.153,40 kn za izgradnju poslovne zgrade. Ukupna vrijednost planirane investicije  iznosi 1,7 milijuna €. Također, varaždinskoj tvrtki LOGI-ŠPED d.o.o. prodana je građevinska parcela ukupne površine 1100 m² po cijeni od 153.285 kn za izgradnju i otvaranje poslovnog prostora i radionice.

Gradonačelnik Ivan Čehok smatra da se već sada može govoriti o najvećoj industrijskoj zoni nakon Slobodne zone Varaždin te da je u međuvremenu još jedan investitor poslao pismo namjere za kupnjom zemljišta u Brezju.

- U okolnostima stagnacije gospodarstva i pandemije u Hrvatskoj, Varaždin se može pohvaliti novim ulaganjima, što će još dodatno smanjiti ionako najmanju stopu nezaposlenosti u Hrvatskoj. S pravom se već može govoriti u investicijskom boomu jer je u samo nekoliko mjeseci pet poduzetnika kupilo zemljišta u toj zoni - poručuju iz Grada Varaždina.

 

Komentari