od sada redovni sastanci

Održan sastanak (grado)načelnika u Zagrebu s članom uprave Hrvatskih cesta Alenom Leverićem

Objavljeno: 23.11.2017. 13:57

Zadnja izmjena: 23.11.2017. 13:57

Jučer je u Zagrebu član uprave Hrvatskih cesta Alen Leverić održao radni sastanak s nekoliko načelnika i gradonačelnika iz naše županije. Glavna tema sastanka bili su planovi rada na pojedinim dionicama državnih cesta.

Odnosi se to i na radove koji će biti obavljeni još ove godine, ali i u predstojećem razdoblju, a na čiju su potrebu upozorili sami čelnici jedinica lokalne samouprave - među kojima su bili načelnici Bednje Damir Poljak, Gornjeg Kneginca Goran Kaniški i Vinice Marijan Kostanjevac, te gradonačelnica Varaždinskih Toplica Dragica Ratković. S njma je u pratnji bio i predsjednik županijske skupštine Alen Runac.

- Što se tiče područja Bednje, dogovorena je sanacija klizišta i ceste na dionici Brački u Mjesnom odboru Vrbno koja, na žalost, nije bila kvalitetno provedena. Vjerujem da će se sada ovaj problem riješiti, to više što su svi izvidi već obavljeni, a u tijeku je otkup zemljišta i rješavanje imovinsko – pravnih odnosa. - izjavio je bednjanski načelnik Damir Poljak, dodajući kako će se u Bednji zbog vozača lakih na gasu postaviti i odgovarajuća prometna signalizacija.

Kako bi se što učinkovitije pratila realizacija dogovorenog, sastanci u Hrvatskim cestama s predstavnicima gradova i općina održavat će se redovito, svaka tri mjeseca. Sastanku su nazočili i predstavnici HC-a – Poslovne jedinice Varaždin.

 

Komentari