info dan

Kako do besplatne savjetodavne podrške za EU projekte rečeno je danas u Županijskoj palači

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 09.05.2019. 10:37

Zadnja izmjena: 09.05.2019. 10:37

Javna ustanova za regionalni razvoj Varaždinske županije danas je u Županijskoj palači održala Info dan „Uspostava organizacijskih okvira za uspješnu provedbu EU projekata na lokalnoj i regionalnoj razini“.

Info dan se odvija u sklopu projekta „Suradnja za razvoj“, a s ciljem da se predstavnici javnopravnih tijela s područja Varaždinske županije, kao i svi sadašnji i budući korisnici EU projekata upoznaju s mogućnostima ostvarivanja besplatne savjetodavne podrške JURA-e u procesu pripreme i provedbe EU projekata, mogućnostima suradnje i aktualnostima. JURA je korisnik projekta „Suradnja za razvoj“ vrijednog 23.754.679,20 kuna, koji se s 85 posto financira iz Europskog fonda za regionalni razvoj, a projektom su osigurana sredstva potrebna za pružanje besplatne savjetodavne podrške javnopravnim tijelima s područja Varaždinske županije.

- Mi ćemo ovu priliku iskoristiti da govorimo o tome što ulazak u Europsku uniju znači za građane Varaždinske županije tako da ćemo prezentirati i dio projekata koji realizira naša županija i približiti im što zapravo svi ti projekti za njih konkretno znače - rekla je Natalija Martinčević, posebna savjetnica župana. 

Komentari