reakcija dožupana

Kišić: 'Prvi sam za to da se obavijesti Pravobraniteljica, a Filipa molim da kaže tko ga je izmanipulirao!'

Objavljeno: 18.01.2017. 20:11

Zadnja izmjena: 18.01.2017. 20:16

Foto: Arhiva

O priopćenju Narodne stranke - Reformisti u kojem ističu kako će o slučaju izjave maloljetnog Filipa Bajsića obavijestiti Pravobraniteljicu za djecu, upitali smo za komentar i zamjenika župana Alena Kišića.

Podsjetimo, Filip Bajsić u svojoj izjavi, a koju su prenijeli Reformisti u priopćenju, tvrdi kako je smjenu ravnateljice varaždinske Opće bolnice tražio jer je bio obmanut i izmanipuliran od strane visokopozicionirane osobe u Županiji, te da je potpisao priopćenje koje mu je napisala ta ista osoba.

<<Maloljetni Filip Bajsić je bio izmanipuliran, a Reformisti će o tome obavijestiti Pravobraniteljicu za djecu

Alen Kišić je na tu temu rekao sljedeće: 'Prvi sam za to da se o ovom slučaju obavijesti Pravobraniteljica za djecu i roditelji. Jer ako se nešto ne pokrene po službenoj dužnosti, osobno ću slučaj prijaviti nadležnim službama.'

'Skupljanje političkih bodova'

Nadalje, Kišić poziva Filipa Bajsića da javno objavi kakve dokaze ima, ali i protiv koga, da je njime manipulirano kao maloljetnikom, što bezrezervno osuđuje. Neka se istina dozna i javno prozove onaj koji je inicirao ovaj eksces i neka odgovara za svoje postupke, dodaje Kišić. 

- Začuđuje me što se sad razne političke stranke odjednom oglašavaju i na ovome skupljaju političke bodove jer njima očito nije interes zaštita djece nego osobna promocija. - ističe Kišić i zaključuje svoj komentar činjenicom da Filip Bajsić nije član Foruma mladih SDP-a.

I na kraju, zamjenik župana dodaje kako je svjestan da je u fokusu zanimanja jer je mnogima pokvario planove kao kandidat za gradonačelnika Varaždina,te svakodnevno očekuje razne napade, no to nije razlog da se služe ovakvim perfidnim metodama i u svoje prljave igrice uvlače maloljetnike. 

 

 

 

Komentari