Klub mama pokreće igraonicu za djecu

Objavljeno: 08.02.2011. 11:05

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:08

Foto: ilustracija

Od ponedjeljka - 14. veljače grad Varaždin će biti bogatiji za još jedan sadržaj za djecu. Varaždinskim roditeljima od ranije poznati Klub mama u suradnji s Gradskom tržnicom Varaždin pokreće igraonicu za djecu do 10 godina starosti.

Igraonica će biti smještena u potpuno novim prostorijama u ulici Augusta Šenoe 12, koje je u tu svrhu Gradska tržnica unajmila Klubu. U kvalitetno opremljenom i sadržajno obogaćenom prostoru, roditelji će moći ostaviti svoje dijete na igri.

Djeca starija od 4 godine bit će pod stručnim nadzorom voditelja, dok će ona mlađa u prostorijama igraonice moći boraviti isključivo u pratnji roditelja ili svojih bližnjih.

Boravak u igraonici za sve članove kluba bit će s popustom, a svi ostali moći će koristiti usluge igraonice po vrlo povoljnoj cijeni.

U početnoj fazi rada igraonica će biti otvorena svakim radnim danom od 8- 13 sati, dok će se u poslijepodnevnim satima organizirati različite aktivnosti, radionice za djecu i roditelje te stručna predavnja. Subote i nedjelje rezervirane su za proslave dječjih rođendana, također uz stručnu pratnju te bogato osmišljeni program proslave.

Bude li potrebe i interesa i poslijepodnevni termini tijekom tjedna oslobodit će se u tu svrhu.

Klub mama, kao dio neprofitne Udruge "Zlatno slovo", prije 5 je godina osnovala nekolicina varaždinskih mama s osnovnim ciljem pozitivne afirmacije roditeljstva, pružanja pomoći te edukacije roditelja o različitim, njima zanimljivim, temama. Do sada su uspješno realizirali niz programa od kojih zasigurno najveći odjek u javnosti ima projekt razmjene dječje odjeće, obuće i opreme.

Komentari