idućih 7 radnih dana

OPĆINA KNEGINEC Mještani se oglušili pa uslijedila akcija komunalnog odjela

Objavljeno: 05.09.2018. 12:00

Zadnja izmjena: 05.09.2018. 12:42

Djelatnici Općine i KNEKOM-a tijekom idućih 7 radnih dana obići će cijelo područje Općine Gornji Kneginec, te će bočnim malčerom izvršiti prikraćivanje živica na propisanu udaljenost od ruba asfalta ili javne površine, a rezat će i grane koje se s privatnih parcela nadvisuju nad javne površine.

Komunalni redar Općine Gornji Kneginec u više navrata slao je obavijesti i upozorenja građanima, prvenstveno vikendašima u odvojcima ulica na području Varaždinbrega, da izvrše prikraćivanje živica na propisanu udaljenost od ruba ceste, te da porežu grane koje se nadvisuju nad prometnice i time sprečavaju nesmetan prolaz vozila, naročito vozila koja prikupljaju otpad iz domaćinstava i vozila zimske službe.
Obzirom da su se mnogi vikendaši na dosadašnja upozorenja oglušili, pokrenuta je sveobuhvatna akcija prikraćivanja i orezivanja živica te granja uz prometnice.
Ukoliko pojedini posjednik zemljišta smatra da nije u redu da se uvodi komunalni red, te će spriječavati komunalne djelatnike u obavljanju njihove zadaće, protiv istog će biti pokrenuti odgovarajući pravni postupci, te ovom prigodom javno pozivamo takve posjednike zemljišta da obavezno uz sebe imaju osobnu iskaznicu.

Komentari