covid mjere

Kneginečkim ugostiteljima još tri mjeseca oslobođenja plaćanja komunalne naknade

Objavljeno: 22.12.2020. 07:37

Zadnja izmjena: 22.12.2020. 09:36

U ponedjeljak, 21. prosinca, održana je sjednica Viječa Općine Gornji Kneginec, na kojoj je načelnik Goran Kaniški predložio oslobađanje ugostitelja od plaćanja komunalne naknade na razdoblje od tri mjeseca (listopad-prosinac).

- Navedenom odlukom, kojom se ugostitelji financijski rasterećuju za dodatne 53 tisuće kuna, kneginečki ugostitelji su tijekom 2020. godine oslobođeni plaćanja komunalne naknade za ukupno 6 mjeseci, a odmah početkom iduće godine razmotriti će se i druge mjere potpore ugostiteljima koji su najteže pogođeni mjerama spriječavanja širenja koronavirusa - poručili su iz Općine.

U nastavku sjednice općinski vijećnici, između ostaloga, donijeli su tri odluke o povjeravanju poslova općinskoj komunalnoj tvrtki KNEKOM, i to Odluku o povjeravanju poslova održavanja površina zatvorenog saniranog odlagališta otpada, Odluke o povjeravanju poslova održavanja javnih površina, čistoće javnih površina i odvodnje atmosferskih voda te Odluku o povjeravanju komunalnih poslova čišćenja snijega s nogostupa.

Komentari