izbori sve bliže

Koalicija SDP-Reformisti-HSU u petom i šestom mjesnom odboru nastavili s predizbornim skupovima

U nizu predizbornih skupova diljem Grada Varaždina, održani su skupovi i druženja u 5. i 6. mjesnom odboru Banfica.
Objavljeno: 02.05.2019. 19:39

Zadnja izmjena: 02.05.2019. 19:41

U nizu predizbornih skupova diljem Grada Varaždina, održani su skupovi i druženja u 5. i 6. mjesnom odboru Banfica.

Prisutnima su se obratili i kandidati na listama 5. mjesnog odbora Irena Stipšević Rakamarić (Reformisti) i Antonio Hiržin kao nositelj liste (SDP), dok su u 6. mjesnom odboru probleme i inicijative Banfice pobrojali predsjednica Vijeća MO Banfica Gordana Marsenić i potpredsjednik Darko Detelj (Reformisti). Detelj se osvrnuo na problem V. osnovne škole, a Marsenić na inicijative koje su pokrenute od strane mjesnog odbora.

Prisutnima su se obratili i predsjednici Gradskih organizacija SDP-a i Reformista Miroslav Marković i Natalija Martinčević. - Važno je da ljudi izađu na izbore za Vijeća mjensih odbora, da mi svi zajedno kao stranke centra i lijevog centra damo poruku da nismo zadovljni ovakvom gradskom vlasti. - rekla je Martinčević.

- Ako nas gradska vlast ne čuje ili ne želi čuti, onda smo u problemu. To nije odnos koji bi gradska vlast trebala imati prema svojim građanima, a svi smo svjesni kako ova gradska vlast ne rješava probleme po prioritetima građana već prema svojim prioritetima. - kazao je Marković.

 

Komentari