Kreće humanitarni projekt "Zdrava djeca za bolesnu djecu"

Objavljeno: 24.11.2014. 19:09

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Rotary Club Varaždin 1181 tijekom predbožićnih tjedana organizira veliku humanitarnu akciju pod nazivom "Humanitarni Rotary Advent 2014. – zdrava djeca za bolesnu djecu", istaknuo je na današnjoj konferenciji za novinare predsjednik Kluba Igor Barlek.

U pripremi ove akcije će djeca svih gradskih dječjih vrtića te privatnog vrtića “Panda” materijalom koji će donirati naš Klub izraditi poklone, koje ćemo zajedno s mladim članovima Interact Cluba Varaždin 1181 nuditi građanima i ljudima dobre volje.

Sav novac koji ćemo prikupiti putem dobrovoljnih priloga donirat će se udruzi "Uz tebe sam" koja okuplja djecu s posebnim potrebama.  

Posebnu draž ovoj akciji dati će djeca dječjih vrtića koje će odgojiteljica upoznata s time kome je novac prikupljen ovom akcijom namijenjen i da svojom maštom i igrom mogu uvelike uljepšati ove dane darivanja i obiteljske blagdane svojim vršnjacima koji ih zbog bolesti neće moći provesti u toplom okruženju svojih domova.  

Rotary Club Varaždin 1181 će u četiri vikenda, u razdoblju od petka 28. studenog do nedjelje 21. prosinca imati tijekom dana i večeri otvorene štandove na Kapucinskom trgu i u Trgovačkom centru Lumini, te pozivaju sve sugrađane da ih posjete i razgledaju radove mališana, te pomognu onima kojima je zaista pomoć najpotrebnija.

Na kraju predsjednik Barlek zahvalio se na velikoj pomoći i podršci u realizaciji akcije Gradu Varaždinu, Turističkoj zajednici Grada Varaždina, Gradskoj tržnici i Trgovačkom centru Lumini.

Komentari