čehok: "ispravljamo nepravdu"

Kreće obnova dječjeg vrtića u Trakošćanskoj - potpisan ugovor vrijedan 2,8 milijuna kuna

Objavljeno: 15.06.2018. 12:29

Zadnja izmjena: 21.06.2018. 12:42

Foto: Luka Šalamun

Danas je u Gradskoj vijećnici potpisan ugovor za energetsku obnovu vrtića u Trakošćanskoj (Dječji vrtić Varaždin) u vrijednosti 2,8 milijuna kuna.

Ugovor su potpisali gradonačelnik Ivan Čehok te Ivica Prodanović, predstavnik tvrtke Tehno-Elektro iz Đakova, koja će na objektu promijeniti vanjsku stolariju; izvoditi elektro-instalacijske, građevinske radove na fasadi; te one koje se odnose na energetsko postrojenje vrtića. Predviđa se da će gradovi ukupno trajati 120 dana, a Čehok je rekao da ovim započinje obnova – svih gradskih vrtića.

- Vrtić u Trakošćanskoj jedan je od najvećih i najstarijih, te je bio u stvarno lošem stanju, što će se sada promijeniti, a na taj način ispravit će se i nepravda, budući da u predškolski odgoj dugo nije ulagano – rekao je prilikom potpisivanja ugovora gradonačelnik, naglasivši kako nije riječ o prvom vrtiću koji se obnavlja sredstvima EU i Ministarstva regionalnog razvoja. Valja također dodati, kako vrtić u Trakošćanskoj zbog radova tijekom ljeta neće raditi, a djeca će se rasporediti u druge vrtićke objekte.

Komentari