Kako do sredstava za gospodarsko ulaganje i razvoj, gospodarstvenici s područja grada Lepoglave doznat će na radionici koju organiziraju Grad Lepoglava i Turističko kulturno informativni centar. 

Grad Lepoglava, u suradnji s Turističko kulturno informativnim centrom, organizira besplatnu radionicu za gospodarstvenike s područja grada. Radionica će se održati 21. ožujka, u lepoglavskom Domu kulture s početkom u 19 sati i na njoj će se gospodarstvenici, kao i ostali zainteresirani građani koji mogu nazočiti radionici, upoznati s mogućnostima korištenja povoljnih poduzetničkih kredita HBOR-a i HAMAG-BICRO-a.

Također, predstavljene će biti mogućnosti ostvarivanja potpora kroz natječaj Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, namijenjenog mikro, malim i srednjim poduzetnicima za poboljšanje njihovog poslovnog razvoja i tehnološke spremnosti kroz početna ulaganja te s mogućnošću korištenja potpora, koje će Grad Lepoglava dodijeliti gospodarstvenicima u okviru vlastitog Javnog poziva za dodjelu potpora male vrijednosti za poticanje razvoja malog gospodarstva.

Komentari

13.03.2018. 11:13h Zadnja izmjena: 13.03.2018. 11:17