Louder se u petak bori za uspon na rock'n'roll Olimp

Objavljeno: 18.01.2011. 18:29

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:07

Foto: Vanja Lončar

Sati i sati glazbe su odsvirani, deseci i deseci glasova podijeljeni, sve dok se nisu iskristalizirala tri benda koji su ušli u finale natječaja "Močvara traži zvijezdu". Za prestižnu titulu najboljeg, u petak 21. siječnja do posljednjeg akorda borit će se zagrebački bendovi Ect Ack i Chocojazz, dok će varaždinske boje braniti band Louder.

Frontmana Louder-a Marka Domjana pitali smo poznaje li konkurenciju te kako se band priprema za veliko finale.

- Osim što puno sviramo i imamo češće probe nemamo nikakve posebne pripreme. Konkurenciju baš ne poznajemo, ali zapravo to nije ni bitno. Publika je odabrala tri najbolja benda za finale, a mi ćemo dati sve od sebe i probati napraviti još veći show nego prošli put, pa što bude – rekao je Domjan.

Kako su prošli put dečki iz Loudera "rasturili" Močvaru ne sumnjamo da će to napraviti i ovaj put.

>>Varaždinski band Louder osvojio Zagreb

Barokni grungeri iz Varaždina, kako su ih nazvali organizatori, za finale su pripremili osam autorskih stvari. Neke od njih, kao i najnoviji singl "Dodirni me" možete poslušati na soundcloud.com.

- Ne smeta nam i nije nam bitno u koju ladicu nas netko strpa. Jedino nam je važno da sviramo dobru mjuzu, a ako nas uspoređuju s bendovima poput Pearl Jam-a to možemo shvatiti jedino kao kompliment – komentirao je Domjan te pozvao sve ljubitelje dobrog rock'n'roll-a da dođu u petak u Močvaru.

Ekipa iz Močvare također je uputila pozivnicu koju je teško odbiti.

- Dođi vidjeti troboj domaćih demo titana i budućih zvijezda te postani dio ekskluzivnog društva koje će se djeci i unucima moći pohvaliti i reći: "Bio sam tamo te mitske večeri kada su ONI pobijedili na natječaju i osvojili 2x osam sati u prestižnom studiju čime je počeo njihov meteorski uspon na rock'n'roll Olimp!" - kažu organizatori.

Osim nastupa finalista posjetitelje će zabavljati i DJ Mario Kovač sa svojim uobičajenim Štala MIX-om, kao i posebni glazbeni gost Vilibald Kovač.



Komentari