zaštita djece

Maloljetni Filip Bajsić je bio izmanipuliran, a Reformisti će o tome obavijestiti Pravobraniteljicu za djecu

Objavljeno: 18.01.2017. 18:21

Foto: Arhiva

Sada je potpuno jasno da se nasilna politička smjena ravnateljice Opće bolnice Varaždin dr.Zember pretvorila u najsramotniju političku rabotu SDP-a i HNS-a, stoji u priopćenju Narodne stranke – Reformista.

Reformisti u svom priopćenju ističu kako se uz sve do sada provedene radnje koje uključuju donošenje protuzakonitih odluka članova Upravnog vijeća iz redova SDP-a i HNS-a, smjenu člana Upravnog vijeća zbog iznesenog mišljenja, dolazi i do gnjusnog čina uvlačenja maloljetne djece u političke obračune.

Sedamnaestogodišnjak Filip Bajsić, član Foruma mladih SDP-a, izjavio je da je smjenu ravnateljice tražio jer je bio obmanut i izmanipuliran od strane visokopozicionirane osobe u Županiji, te da je potpisao priopćenje koje mu je napisala ta ista osoba, stoji u priopćenju.

Reformisti će o ovom slučaju obavijestiti Pravobraniteljicu za prava djece, te od nadležnih tijela tražiti punu zaštitu maloljetnog Filipa Bajsića. Obzirom na činjenicu da izjave Filipa Bajsića sadrže i elemente kaznene odgovornosti od nadležnih institucija tražiti ćemo utvrđivanje istine da li se radi o županu Štromaru ili dožupanu Kišiću (obzirom da je Bajsić član Foruma mladih SDP-a) ili nekom drugom visokopozicioniranom članu koalicije, zaključuju Reformisti u svom priopćenju.

Komentari