na dnevnom redu

Marković: 'Podržat ćemo pripajanje Ivkoma Varkomu na nadolazećoj sjednici'

Objavljeno: 11.12.2023. 12:34

Zadnja izmjena: 11.12.2023. 12:34

Foto: Ivana Bertović

Na nadolazećoj sjednici Gradskog vijeća Grada Varaždina, koja će se održati 20. prosinca, odlučivati će se o davanju suglasnosti za pripajanje Ivkom voda Varkomu.

Navedenu točku izdvojio je, prilikom predstavljanje dnevnog reda 6. sjednice, zamjenik gradonačelnika Miroslav Marković.

- To je nešto što lokalpatriotski izaziva osjećaj, pogotovo ljudi iz Ivanca, gdje nebi trebalo biti toliko povišenih tonova na relaciji Ivanec – Varaždin jer niti je Varaždin kriv za to niti Ivanec. To su odluke koje su donesene na razini države, a mislim da bi trebali konstruktivno voditi brigu da naši gradovi svi zajedno surađuju. Bez obzira na probleme cilj je da županija ide naprijed i da svi građani budu zadovoljni. Mi ćemo podržati tu odluku jer mislim da to trebamo – kaže Marković.

Na nadolazećoj sjednici će se raspravljati, osim navedenog, o prijedlogu proračuna za iduću godinu i o novom prijedlogu odluke o komunalnoj djelatnosti. Vijećnici će diskutirati o prijedlogu odluke davanju na upravljanje i korištenje nekretnina prostora bivših vijeća mjesnih odbora Javnoj ustanovi Gradski stanovi te o prijedlogu odluke o sufinanciranju troškova medicinski potpomognute oplodnje.

Komentari