povodom dana mladih

Mladi ste i želite izraziti mišljenje o sadržajima u Varaždinu? Ispunite anketu Udruge mladih V.U.K. i Foruma mladih SDP-a

Objavljeno: 12.08.2016. 08:17

Zadnja izmjena: 12.08.2016. 08:17

Povodom Međunarodnog dana mladih, koji se obilježava svake godine 12. kolovoza, Udruga mladih, Varaždinski underground klub (V.U.K.) i Forum mladih SDP-a pripremili su ispitivanje pomoću kojeg bi željeli ispitati zadovoljstvo mladih Varaždinki/aca sadržajima, prostorima i organizacijama mladih u gradu Varaždinu.

Kako stoji u priopćenju, upitnik je izrađen kako bi se stekao uvid u zadovoljstvo mladih kvalitetom života u gradu Varaždinu. Odgovori na pitanja su anonimni, biti će analizirani skupno i predstavljati će osnovu za uvid u navedeno područje interesa. - Prikupljeni podaci bit će korišteni isključivo u istraživačke svrhe i neće imati nikakvih posljedica za sudionike istraživanja. Ciljana skupina istraživanja su mladi u dobi od 16 do 30 godina, koji imaju prebivalište ili boravište u gradu Varaždinu. Za rješavanje upitnika biti će potrebno oko 5 minuta - naglašavaju u priopćenju.

Nakon završenog istraživanja, u planu je organizacija javne tribine za sve zainteresirane, na kojima će se predstaviti rezultati provedenog ispitivanja i gdje će se potaknuti rasprava o dobivenim rezultatima. 

Također, povodom ovog dana, članovi Foruma mladih i Udruge mladih V.U.K. u petak u večernjim satima organizirali su i party u Rock Art Caffe-u, gdje je pripremljen zabavan glazbeni program i promotivna party pića.

Link za anketu možete pronaći ovdje:

>>Ispitivanje mišljenja i stavova o kvaliteti života mladih u Varaždinu

Komentari