Božićni domjenak

Štromar: "Uvijek se uzimalo, sad se počelo i davati"

Objavljeno: 28.12.2018. 10:04

Zadnja izmjena: 28.12.2018. 11:00

Na Božićnom domjenku u prostorijama HNS-a sastali su se predsjednik HNS-a Varaždinske županije Alen Leverić i potpredsjednik Vlade Predrag Štromar uz ostale članove predsjedništva.

Potpredsjednik Vlade Predrag Štromar osvrnuo se na 2018. godinu te je napomenuo kako se izuzetno puno učinilo za Varaždinsku županiju, kako se provodi reforma obrazovanja, zatim kako su riješili javno-privatno partnerstvo, zakonske i podzakonske akte u korist županije, te je dodao:

- Ovo je prvi put u povijesti da državna središnjica brine o sjeveru Hrvatske. Uvijek se uzimalo, sad se konačno počelo i davati i to novinari prenose. To im je zadatak i zahvaljujem svima koji rade na tome - rekao je potpredsjednik Vlade Predrag Štromar.

Nekoliko riječi o samom druženju rekao je i predsjednik HNS-a Varaždinske županije Alen Leverić:

- S ponosom mogu reći da je ova godina bila ne uspješna, nego najuspješnija ikad za Varaždinsku županiju. Mislim da nije toliko u županiji koliko u zadnjih godinu dana uloženo u povijesti niti jedne vlade. To nas jako veseli i bitno je da naši saborski zastupnici i potpredsjednik vlade, naša ministrica Divjak aktivno sudjeluju u svim projektima - zaključio je Leverić.

Komentari