u suradnji s općinom gornji kneginec

Na skupštini savate kluba 'Omega-Gym' prezentiran plan izgradnje sportsko-rekreativnog centra

Objavljeno: 13.02.2018. 13:32

Zadnja izmjena: 13.02.2018. 13:38

Savate klub 'Omega-Gym' održao je redovnu skupštinu na kojoj je tema bila izvješće o radu, financijsko materijalno stanje udruge za proteklo razdoblje i plan rada za naredno razdoblje, a prisutni su bili predsjednik udruge Tomislav Kreber i tajnik Nikola Kaniški.

Nazočnim članovima skupštine prezentirana je planirana izgradnja sportsko-rekreativnog centra u suradnji s Općinom Gornji Kneginec koja je i dala suglasnost za ustupanje zemljišta u poduzetničkoj zoni „Kneginec,“ koji bi imao sve prateće vanjske i unutarnje sadržaje za sport i rekreaciju, a financirao bi se sredstvima iz EU fondova.

Projekt je prošao prvu fazu vrednovanja u ministarstvu poljoprivrede te se očekuje odgovor mjerodavnih institucija o odobravanju izgradnje sportsko-rekreativnog centra. Predsjedništvo Kluba se zahvaljuje Općini Gornji Kneginec na potpori oko projekta izgradnje, kao i izborniku Savate boks reprezentacije Hrvatske, Predragu Šimuncu, koordinatorici za EU projekte Nataši Lacković, kao i članovima, roditeljima i donatorima kluba. Skupštini je bio nazočan predsjednik športske zajednice i zamjenik općinskog načelnika Robert Đuranec.

Komentari