Na Smotri Sveučilišta FOI nagrađen za originalnost

Objavljeno: 18.11.2014. 08:47

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: FOI

Izvor: Predsjednik Josipovic sa studentima FOI-a

Fakultet organizacije i informatike uspješno se predstavio na 19. Smotri Sveučilišta u Zagrebu, koja se održala u prostorima Studentskog centra u Zagrebu 14. i 15. studenoga.

Glavni moto ovogodišnje Smotre bio je “Sve na jednom mjestu”. FOI-jev štand u subotu je posjetio i Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović.

Promotivni pult FOI-ja bio je odlično posjećen, kako zbog mnoštva zanimljivih aktivnosti koje su se na njemu odvijale, tako i zbog nagrada koje su posjetitelji mogli osvojiti. Interes za upis na FOI svake je godine sve veći, ne samo među studentima iz okolnih krajeva, već i iz cijele Hrvatske i susjedne BiH.

Studenti su najbolji ambasadori svakog fakulteta, te su FOI na ovogodišnjoj Smotri predstavljali sljedeći studenti (odabrani putem javnog natječaja): Ivana Koren, Ana Sakač, Bernarda Matković, Karlo Nadoveza, Martin Mikuljan te Ilija Živković kao predstavnik Studentskog zbora, a u pripremi igrica, brošura, videa i ostalih promotivnih aktivnosti i materijala sudjelovali su još i: Marko Alerić, Karlo Pocrnić, Krešimir Varga, Krešimir Kovačić, Nikola Smrček, Andro Krezić i Zoran Kos.

Cjelokupni FOI štand osmislili su sami studenti, od dizajna i promo materijala o FOI-ju, do aktivnosti koje su se na njemu odvijale. Posjetitelji su se imali prilike okušati u igranju FOI video igrica i posebnog FOI scrabblea. Uz to su učenici i svi ostali zainteresirani mogli saznati sve o studijskim programima i studiranju na FOI-ju, izvannastavnim aktivnostima, studentskom životu u Varaždinu i još mnogo korisnih informacija.

Uz studente, na promotivnom pultu FOI-ja bili su i djelatnici doc.dr.sc. Zlatko Erjavec, Izabela Oletić, Danijel Dadović, Aleksandra Sobodić i Katarina Pažur Aničić. Koordinator predstavljanja FOI-ja na ovogodišnjoj Smotri Sveučilišta bio je Danijel Dadović, mag.inf.

U subotu, 15. studenoga, promotivni štand FOI- posjetili su Predsjednik Republike Hrvatske, dr.sc. Ivo Josipovića i novi rektor Sveučilišta u Zagrebu, prof.dr.sc. Damir Boras.

Fakultetu organizacije i informatike dodijeljena je prva nagrada u kategoriji "Originalnost u predstavljanju".

Komentari