završeni radovi

Načelnik Poljak: Sanacija klizišta u Ježovcu bila je hitna zbog sigurnosti prometa, osobito školskog autobusa'

Objavljeno: 13.11.2018. 13:48

Zadnja izmjena: 13.11.2018. 13:56

Nakon što je još krajem kolovoza upozoreno na problem klizišta u naselju Ježovec, koje je prijetilo da u potpunosti uništi prometnicu u tom naselju u Općini Bednja, ovih su dana privedeni kraju radovi na njegovoj sanaciji.

Kako stoji u priopćenju, tada su saborski zastupnik Anđelko Stričak i predsjednik Skupštine Varaždinske županije Alen Runac u društvu čelnih ljudi općinske uprave, predvođenih načelnikom Općine Bednja Damirom Poljakom, upozorili da je zbog klizišta ugrožena sigurnost svih sudionika u prometu koji njome prometuju, a naročito školskog autobusa.

Dovršene radove i sanirano klizište ovog su utorka obišli načelnik Poljak i njegov zamjenik Ivica Hrenić.

– Drago mi je što smo aktualizirali ovaj problem i što je on sada riješen. Ovdje je u pitanju bila sigurnost svih koji koriste prometnicu, prije svega djeca, a podsjećam da o ovoj prometnici ovisi više od 300 mještana Ježovca. Pokazalo se da kada postoji volja i ukazivanje na problem postoji i mogućnost rješavanja tog problema – naglasio je Poljak izražavajući zadovoljstvo kvalitetom obavljenih radova koji su završili u pravo vrijeme, prije zimskih dana.

Načelnik je uputio zahvalu Varaždinskoj županiji i ŽUC-u, koji je financirao izvođenje sanacije, tim više što se radilo o velikom klizištu koje je u tolikoj mjeri ugrozilo sigurnost da je promet ovom cestom bio zabranjen. Zahvalio se i saborskom zastupniku Anđelku Stričaku i predsjedniku Županijske skupštine Alenu Runcu koji su prije gotovo tri mjeseca aktualizirali ovu problematiku. 

Komentari