izvanredno priopćenje

Nastavlja se odvoz otpada! Bosilj: 'Ćorić je pokazao izvanredno razumijevanje!'

"Ministar Ćorić pokazao je izvanredno razumijevanje i kooperativnost te istaknuo kako sadašnja Gradska uprava nema nikakve odgovornosti", poručuje u priopćenju gradonačelnik...
Objavljeno: 07.07.2021. 19:07

Zadnja izmjena: 07.07.2021. 19:49

Foto: Arhiva: Ilustracija

"Gradonačelnik Neven Bosilj je s ministrom Tomislavom Ćorićem dogovorio hodogram do kraja godine, kojim je problem odvoza miješanog komunalnog dotpada (crne kante) za Grad Varaždin i preostalih 14 jedinica lokalne samouprave riješen."

Riječi su to iz izvanrednog priopćenja Gradske uprave Grada Varaždina, u kojem se, nakon današnjeg sastanka u Ministarstvu gospodarstva i održivog razvoja, oglasio i gradonačelnik Bosilj.

Ministar gospodarstva i održivog razvoja Tomislav Ćorić

'Odgovornost je na bivšima'

Neven Bosilj nakon postignutog dogovora poručio je sljedeće: "Najvažnije je da građani budu sigurni i da se otpad odvozi po redovitom rasporedu. Ministar Ćorić pokazao je izvanredno razumijevanje i kooperativnost te istaknuo kako sadašnja Gradska uprava nema nikakve odgovornosti za situaciju u kojoj se našao Grad, već je odgovornost na prethodnoj gradskoj upravi i upravi Čistoće".

Sastanku nazočili

Ispred Zajednice općina sastanku s ministrom Ćorićem nazočio je i načelnik Općine Vidovec Bruno Hranić, koji je bio domaćin i nedavnog sastanka između Čistoće i svih JLS-ova kojima Čistoća odvozi otpad. U problematiku je, kako kaže, involviran od studenoga prošle godine, a danas poručuje: "Sastanak je organizirao saborski zastupnik Siniša Jenkač, a ministar je zaista pokazao maksimalnu kooperativnost i razumijevanje." Uz navedene, na sastanku su prisustvovali i gradski vijećnik Bruno Ister, te gradska odvjetnica.

Komentari