opća bolnica varaždin

"Bit će izazovno!" Nenadu Kudeliću novi mandat jednoglasnom odlukom

Objavljeno: 16.03.2021. 16:08

Zadnja izmjena: 16.03.2021. 16:22

Foto: Arhiva

Dr. sc. Nenad Kudelić, dr. med., i sljedeće četiri godine bit će ravnatelj Opće bolnice Varaždin, a tako je jednoglasno odlučilo Upravno vijeće bolnice na danas održanoj sjednici.

Ispred Varaždinske županije, kao osnivača bolnice, govorio je zamjenik župana Robert Vugrin, koji je protekli mandat dr. Kudelića rezimirao u kontekstu zdravstvene krize koja traje već više od godinu dana.

— U tom razdoblju veliki projekti nisu stali, nego su se kontinuirano provodili i završavali, tako da mogu konstatirati da ravnatelj Kudelić iza sebe ima vrlo uspješan mandat — rekao je Vugrin, naglasivši da će mu predstojeće razdoblje tj. novi mandat također biti izazovan.

— Projekt izgradnje i opremanja centralnog operacijskog bloka nadilazi sve do sada završene projekte i projekte u provedbi — rekao je između ostalog Vugrin.

"Bit će izazovno"

Novi-stari ravnatelj zahvalio je na podršci osnivaču i svim djelatnicima Opće bolnice Varaždin.

— Oni su svojim radom i zajedničkim naporima omogućili ostvarenje svih rezultata postignutih u protekle četiri godine mandata. Nadam se da ću u narednom mandatu opravdati iskazano povjerenje — rekao je i također se osvrnuo na nadolazeće razdoblje:

— Čeka nas vrlo teško i vrlo izazovno razdoblje u kojem se nalazi cijela zajednica, zdravstveni sustav kao takav a samim time i naša bolnica. Vjerujem da ćemo prebroditi sve izazove koji se svakodnevno stavljaju pred nas, da ćemo započete projekte privesti kraju, pokrenuti nove a ulaganjem prvenstveno u djelatnike osigurati što kvalitetniji zdravstvenu skrb našim sugrađanima — poručio je Kudelić.

Komentari