priopćenje nenada koščaka

NEUGODNO IZNENAĐENJE Prostorije 3. mjesnog odbora danas ostale bez grijanja

Objavljeno: 15.02.2017. 15:02

Zadnja izmjena: 15.02.2017. 15:06

Danas je tvrtka Vartop isključila grijanje u prostorijama 3. mjesnog odbora u Zagrebačkoj ulici 17. što je izazvalo reakciju predsjednika 3. MO Nenada Koščaka, koji se obratio javnosti priopćenjem.

Radi se o prostorijama koje, prema Košćakovim navodima, koriste umirovljenici, razne udruge, političke stranke i građani.  O navedenom postupku niti predsjednik Vijeća, a niti samo Vijeće nisu bili obavješteni te se o tome nije moglo raspravljati. Grad Varaždin - koji je odlučio da se grijanje više ne provodi preko kotlovnice - bio je dužan naći izvođača radova kako bi se moglo prijeći na etažno grijanje.

'Nisu došli ni na sastanak'

S obzirom da Koščak - inače član Reformista - nije uspio dobiti konkretne odgovore na telefonske pozive, poslao je, kako stoji u izjavi, dopis 21. 12. 2016. nekolicini odgovornih osoba u Gradu. Bio je zakazan i sastanak za 6. veljače na kojemu se trebao pojaviti i direktor Vartopa Dubravko Vrdoljak, no na sastanku se, prema Koščakovim tvrdnjama, nije pojavio ni on niti predstavnik grada.

- Očito je da se radi o grešci tvrtke Vartop, odgovornih službi Grada Varaždina, a sve na štetu građana i udruga koje koriste prostorije. Iz tog razloga ponovno apeliram da se hitno uključi grijanje i nađe odgovarajuće rješenje. - izjavio je Koščak.

Komentari